>

Startersbegeleiding


Op het moment dat een ondernemer besluit om een onderneming te starten, heeft er een gedegen oriëntatie aan ten grondslag gelegen. Een dergelijk besluit wordt niet zomaar genomen. Bij Lentink Accountants zijn wij van mening dat een dergelijk overwogen besluit een gedegen begeleiding verdient. Een ondernemer heeft zijn handen vol om zich te richten op marktbenadering en strategie. Daar heeft hij immers verstand van. Wij hebben verstand van de administratieve begeleiding. Speciaal voor deze ondernemers hebben wij enkele van onze medewerkers opgeleid om op een effectieve wijze deze ondernemers te begeleiden.

Hierbij valt te denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Aanvragen  fiscaal nummer voor loonheffingen, omzetbelastingen en eventueel vennootschapsbelasting;
  • Inschrijving in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel;
  • Opzetten van uw administratieve organisatie. Hierbij kunt u gebruik maken van internetboekhouden tegen een zeer aantrekkelijke prijs;
  • Adviseren van de starter aan de hand van de Lentink Starters Checklist.

Bij het opzetten van uw administratieve organisatie zullen wij ernaar streven dat u uw financiële administratie zelf verzorgt. In de eerste maanden van uw onderneming zullen wij u hierbij intensief begeleiden, opdat na een relatief korte tijd u in staat zult zijn om deze werkzaamheden geheel zelf te verzorgen. Indien u besluit om deze werkzaamheden aan ons uit te besteden zullen wij deze maandelijks voor u verzorgen. Hierbij bestaat de mogelijkheid dat u op ieder moment via onze portal in uw administratie kunt “meekijken”.

Kreston AFAS Belastingdienst CreAim NBA NOB SRA
 

Transparantie
Algemene voorwaarden
Klokkenluidersregeling
Gedragscode


Huizen

Huizermaatweg 460
1276 LM Huizen
Postbus 1165
1270 BD Huizen
Tel: +31 (0)35-5232575

Almere

G T. Rietveldstraat 180
1333 LJ Almere
Postbus 1165
1270 BD Huizen
Tel: +31 (0)36-5486777
Hilversum
Stationsstraat 2b
1211 EM  Hilversum
Tel: 035 5232575
Twitter LinkedIn